Antena 3 CNN Actualitate Social Studenta din Iași voia cu orice preț să-și vadă visul împlinit, așa că nu a mai ținut cont de nimic. L-a contactat pe Viorel și i-a cerut ajutorul. Bărbatul însă avea alte pofte mult mai mari și i-a solicitat ceva greu de acceptat

Studenta din Iași voia cu orice preț să-și vadă visul împlinit, așa că nu a mai ținut cont de nimic. L-a contactat pe Viorel și i-a cerut ajutorul. Bărbatul însă avea alte pofte mult mai mari și i-a solicitat ceva greu de acceptat

Își dorea să primească un post de cadru didactic titular la o unitate de învăţământ din municipiul Iaşi, imediat după terminarea facultății, așa că studenta a apelat la Viorel Dumitru, care i-a promis că o va ajuta.

Pentru „ajutor” bărbatul i-a cerut însă tinerei să se culce cu el. Totodată, fata trebuia să achite și o importantă sumă de bani pentru „legătură”. Inițial, i s-a cerut 5.000 de euro, apoi 1.500. Potrivit rechizitoriului, Movilianu ar fi pretins, în perioada 11 ianuarie - 27 aprilie 2017, bani şi favoruri sexuale de la o tânără care urma să susţină examenul de titularizare. Movilieanu ar fi cerut banii pentru o presupusă pilă pe care ar fi avut-o la Inspectoratul Şcolar Judeţean, în timp ce plata în „natură“ o pretindea pentru sine, scrie Ziarul de Iași.

Tribunalul Iaşi l-a găsit vinovat pe bărbat și l-a condamnat pentru trafic de influență la doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare. Sentinţa nu este însă definitivă, şi poate fi atacată cu apel.

 

 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile