Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Baia Mare nu se poate opri din zâmbit în timp ce povesteşte, în faţa camerelor de filmat, cum a fugit de poliţie: "A fost o experienţă distractivă"

Un tânăr din Baia Mare nu se poate opri din zâmbit în timp ce povesteşte, în faţa camerelor de filmat, cum a fugit de poliţie: "A fost o experienţă distractivă"

Un şofer teribilist a fost filmat când făcea drifturi chiar în timp ce era urmărit de poliţişti, în Baia Mare. Aceştia au fost nevoiţi să tragă focuri de armă ca să-l oprească pe tânărul de 20 de ani aflat la volan.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Când cursa nebună s-a încheiat, iar poliţiştii au reuşit să-l tragă pe dreapta, tânărul a concluzionat zâmbind: "A fost o experienţă distractivă."

„În urma unui drift făcut la Spânzurătoare, domnii cu echipajul de poliție au semnalizat să trag pe dreapta și eu m-am întors pe contrasens și am început sa fug de poliție. Am apucat sa fug până pe Imașului cam vreo 10 km după ce s-au efectuat două gloanțe, s-au tras unul în aer și unul în mașină, când am auzit glonțul din mașină am tras frâna de mână și am tras pe dreapta, după această urmărire incitantă.”, a declarat șoferul.

Zâmbitor, şoferul a spus că maşina, abia cumpărată şi neîmatriculată, avea alte plăcuţe şi spera să scape de agenţi.

„După imobilizarea conducătorului și a pasagerului și în urma verificărilor s-a stabilit că masina este înmatriculată și plăcuțele montate erau atribuite altui autoturism.”, a transmis un polițist.

Tânărul a fost reţinut, însă poliţiştii au decis ulterior să-l cerceteze în libertate.

 

 

Subiecte în articol: sofer politisti
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat