Antena 3 CNN Externe Ea este tânăra a cărei piele a devenit portocalie după ce a mâncat prea mulți morcovi

Ea este tânăra a cărei piele a devenit portocalie după ce a mâncat prea mulți morcovi

Consumul de legume este baza unui stil de viață sănătos. Pe acest lucru s-a axat și o tânără care, din plăcerea de a consuma legume, în speciali morcovi, a dobândit o problemă de sănătate care îi colorează nuanța naturală a pielii.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Dena Rendall, care locuiește în Edinburgh, obișnuia să consume zilnic 10 morcovi, trei ardei grași și un cartof dulce pentru a-și întări sistemul imunitar. Totuși, după ce pielea ei a început să fie portocalie, aceasta a început să se îngrijoreze. 

Inițial a crezut că este vorba despre un bronz prost făcut sau despre un machiaj nereușit, dar, după o căutare pe internet, a descoperit că poate fi vorba despre carotenemia, o acumulare în sânge a pigmentului care dă culoarea morcovilor.

Ulterior Dena a redus cantitatea de morcov la 8 pe zi, apoi la 6.

Citește și: Un restaurant cu stele Michelin a fost închis din cauza prețurilor prea mari, în Irlanda | "Nu era un restaurant care să moară"

 

Subiecte în articol: morcovi boli piele
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași