Antena 3 CNN Externe Un băiat român, în vârstă de 14 ani, devenit spaima locuitorilor unui oraș din Spania, a fost arestat după un val de jafuri

Un băiat român, în vârstă de 14 ani, devenit spaima locuitorilor unui oraș din Spania, a fost arestat după un val de jafuri

Poliția Națională din Spania a arestat un băiat în vârstă de 14 ani, de naționalitate română, presupus autor al unei serii de jafuri în localiatatea Palma de Son Cladera.

de Alexandru Negrici    |   

Un locuitor din Palma de Son Cladera a alarmat poliția, după ce, marți seara, a văzut că pe balconul casei sale se afla un tânăr. 

La sosire, polițiștii s-au întâlnit cu victima, care a povestit că s-a trezit în toiul nopții, după ce a auzit lătratul câinelui. 

Victima s-a uitat pe geam și a observat cum cineva încerca să intre în casă. Când l-a surprins pe băiat, acesta a sărit de pe balcon și a fugit, relatează ultimahora.es.

Poliția a efectuat mai multe cercetări în zonă și, după descrierea oferită de victimă, l-a depistat pe tânăr, care se ascunsese între două mașini. 

Acesta s-a dovedit a fi un băiat de 14 ani, de naționalitate română. Anchetatorii poliției naționale au preluat ancheta și i-au imputat tânărului român alte cinci jafuri, comise în diferite case din Son Cladera în a doua jumătate a lunii trecute.  

În urma interogatoriului, polițiștii au aflat că băiatul care a comis jafurile fugise din casa bunicii sale, unde locuiește.

Subiecte în articol: Spania
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște