Antena 3 CNN Actualitate Social Un bărbat a murit salvând doi copii de la înec în stațiunea Olimp. Acesta era membru al partidului lui Ponta

Un bărbat a murit salvând doi copii de la înec în stațiunea Olimp. Acesta era membru al partidului lui Ponta

Update: Răsturnare de situație în cazul bărbatului care a murit în stațiunea Olimp, după ce a salvat doi copii de la înec. Se pare că bărbatul era membru al PRO România.

Victor Ponta a comentat vestea tristă pe contul personal de Facebook.

”Suntem toti socati si devastati din cauza tragediei care a avut loc azi la Olimp / suntem alaturi de familia si prietenii colegului nostru cu adevarat erou - care azi si-a sacrificat viata pentru a salva doi copii ( nu erau copiii sai nici macar nu ii cunostea - pur si simplu i-a vazut in pericol si, alaturi de Octavian , un alt coleg al nostru la fel de curajos, le-a sarit in ajutor)!

Am anulat imediat toate evenimentele pe care le mai aveam programate in cadrul Scolii de Vara a tinerilor ProRomania / ne dorim ca Dumnezeu sa il primeasca pe colegul nostru erou - si noi toti sa invatam ce este bun din sacrificiul lui!”

Știrea inițială:Tragedie pe o plajă din Olimp. Doi copii au fost salvați de la înec de tatăl lor, însă bărbatul nu a mai ieșit la mal. Mama care se afla la mal a văzut că soțul ei nu mai vine și a trăit un șoc.

Copiii au intrat în apă deși marea este foarte agitată. Salvamarii încă îl caută pe bărbat, însă fără rezultat.

Nenorocirea s-a întâmplat pe un timp în care tot litoralul este sub steag roșu.

În acest moment, copiii primesc îngrijiri medicale de la cadrele medicale. Aceștia sunt conștienți și stabili.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România