Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat amenință cu cuțitul, într-un bloc din București, supărat că soția sa a fugit de acasă după ce a fost păcălită cu metoda ”soldatul american”

Un bărbat amenință cu cuțitul, într-un bloc din București, supărat că soția sa a fugit de acasă după ce a fost păcălită cu metoda ”soldatul american”

Este alertă în București. Un bărbat surdo-mut amenință cu cuțitul, în timp ce stă pe glaful unui geam de la un bloc din Sectorul 6. Este supărat pentru că soția sa a fugit de acasă, după ce a fost păcălită prin metoda ”soldatul american”.

de Andreea Ştefan    |    Carmina Pricopie    |   

Este o situație fără precedent în București. Un bărbat amenință că se aruncă de la etaj și, în același timp, amenință cu un cuțit o persoană aflată în interiorul unui apartament.

Negocierea cu acesta este una extrem de dificilă, având în vedere că bărbatul este surdo-mut, motiv pentru care negociatorii și pompierii au adus la fața locului un interpret mimico-gestual, pentru a vedea exact cu ce se confruntă și care sunt revendicările bărbatului.

Așa au aflat că acesta este supărat și foarte agitat din cauza faptului că soția sa este plecat de acasă de câteva zile, după ce ar fi fost păcălită cu 20.000 de euro, prin celebra metodă ”soldatul american”.

Bărbatul este și în acest moment cățărat pe geam.

Subiecte în articol: București
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor