Antena 3 CNN Actualitate Locale Un SMS de la soție l-a enervat la culme. A vrut să se răzbune, dar în două ore a rămas fără casă. Cum a fost posibil

Un SMS de la soție l-a enervat la culme. A vrut să se răzbune, dar în două ore a rămas fără casă. Cum a fost posibil

de M.Z.    |   

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Botoșani, satul Avram Iancu, comuna Coţuşca, a rămas fără acoperiş deasupra capului, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui incendiu generat chiar de el. 

Acesta a afirmat că şi-a incendiat locuinţa şi bunurile din interior de supărare că soţia sa, plecată în străinătate, i-a trimis un sms prin care îl anunţa că nu se mai întoarce acasă, potrivit Botoșăneanul.ro.

ISU Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului. La faţa locului s-au deplasat atât pompierii militari, cât şi pompierii voluntari. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau casa şi maşina, existând pericolul ca flăcările să se extindă şi la proprietăţile vecinilor.

Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit, 14 pompieri militari şi voluntari, mai bine de două ore. După incident, bărbatul a fost internat în spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Subiecte în articol: SMS mesaj incendiu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"