Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Un spectator a scos sabia şi a atacat suporterii echipei adverse la un meci din Liga a V-a

Un spectator a scos sabia şi a atacat suporterii echipei adverse la un meci din Liga a V-a

În două meciuri ale etapei a 9-a, desfăşurate la Pietroşiţa, respectiv Colacu, spectatorii şi jucătorii şi-au ieşit din minţi şi s-au bătut pe teren. În conflictele apărute au apărut şi arme albe, informează site-ul Liga 2.ro.

La Colacu, un spectator a scos sabia şi a lovit un suporter al echipei adverse. Jucătorii s-au bătut şi ei pe teren.

Meciul desfăşurat duminică în localitatea dâmboviţeană Colacu, între echipele Steagu Roşu şi Unirea Slobozia Moară (Liga 5, Seria Sud), s-a încheiat cu un scandal monstru. Cu zece minute înainte de finalul jocului, între jucători s-a iscat un incident care s-a lăsat cu dat pumni şi picioare.

Haosul declanşat la terenul din Colacu l-a determinat pe antrenorul Vasile Niţă să declare că e decis să retragă Steagu Roşu din campionat.

"Sunt în fotbal de 43 de ani, dar aşa ceva nu am văzut niciodată. La scorul de 2-1 pentru Unirea, căpitanul echipei mele, Ionescu a scăpat singur a driblat portarul advers şi a dat gol. În acel moment tuşierul a semnalizat offside şi a început scandalul. Unul dintre fundaşii lor l-a lovit pe Ionescu cu pumnul, iar jucătorul meu i-a dat în genunchi adversarului. După a început un scandal mostru între jucătorii ambelor echipe, lucru care m-a depăşit total", spune antrenorul.

Unul dintre spectatorii Steagului a scos o sabie, cu care, potrivit martorilor locali, l-a lovit pe fan al echipei Slobozia Moară.

Şi tot la aceeaşi oră, pe un alt teren de fotbal din judeţul Dâmboviţa, la Pietroşiţa, s-au petrecut lucruri la fel de grave. Bătaia a fost cuvântul de ordine şi la meciul dintre Voinţa Pietroşiţa - Flacăra Şuta Seacă (Liga 5, Seria Nord, etapa 9), unde arbitrii au fost alergaţi pe teren şi loviţi.


 

Subiecte în articol: fotbal sabie suporteri
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM