Antena 3 CNN Externe Viaţa misterioasă a soţiei dictatorului nord-coreean Kim Jong-Un. Cine este femeia care stă în spatele unuia dintre cei mai controversaţi lideri ai lumii

Viaţa misterioasă a soţiei dictatorului nord-coreean Kim Jong-Un. Cine este femeia care stă în spatele unuia dintre cei mai controversaţi lideri ai lumii

Deși partenerul său de viaţă se află în „lumina reflectoarelor” la nivel mondial, foarte puţine se ştiu despre Ri Sol-ju, soţia liderului nord-coreean Kim Jong Un.

Ri Sol-ju are 28 de ani şi trei copii împreună cu unul dintre cei mai controversaţi lideri ai lumii. S-a aflat că este soţia dictatorului în iulie 2012, când a fost prezentată oficial în timpul deschiderii unui parc de distracţii din Phenian.

Conform rapoartelor menţionate, ea a studiat muzica în China şi a vizitat Coreea de Sud în 2005, într-o echipă de majorete a Coreei de Nord. Pe de altă parte, Ri este pasionată de moda occidentală şi are gusturi scumpe. A fost criticată deseori că poartă genţi Dior şi Chanel în timp ce mulţi civili nord-coreeni se luptă cu sărăcia şi foametea, potrivit businessmagazin.ro.

 

Subiecte în articol: Kim Jong Un dictator Coreea de Nord sotie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!