Antena 3 CNN Coronavirus Ludovic Orban, anunț important: ”Bolnavii cu COVID-19 asimptomatici vor putea fi tratați acasă”

Ludovic Orban, anunț important: ”Bolnavii cu COVID-19 asimptomatici vor putea fi tratați acasă”

În condițiile creșterii numărului de cazuri de coronavirus și a aglomerării spitalelor, autoritățile analizează modificarea Legii 136 privind carantinarea, astfel încât pacienții cu COVID-19 care nu au simptome să poată fi tratați la domiciliu.

Ludovic Orban, anunț important: ”Bolnavii cu COVID-19 asimptomatici vor putea fi tratați acasă”
de Andreea Cigolea    |    12 Oct 2020   •   11:44

"A crescut numărul de cazuri. Dacă toți cei infectați se duc la spital, există un timp de așteptare… Ieri la DSP aveam 150 de persoane cu COVID care încă nu aveau acces și trebuiau programate în 24 de ore pentru analize. Celor care nu au simptome poate să li se facă evaluarea stării de sănătate fără să meargă la spital. Dacă nu au unde să se izoleze, pot solicita să meargă la spital. Dar sunt foarte mulți care preferă să stea acasă”, a afirmat Ludovic Orban.

Orban anunță noi restricții pentru români

Premierul Ludovic Orban a anunţat, luni dimineaţă, că va propune interzicerea evenimentelor private, întrucât organizatorii şi participanţii la astfel de evenimente sociale nu respectă numărul maxim de persoane prevăzut de lege în condiţii de pandemie iar evenimentele, în sine, reprezintă o modalitate principală de transmitere a coronavirusului.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close