Antena 3 CNN Coronavirus Brigitte Macron a avut COVID-19 în vacanța de Sărbători: Prima Doamnă a Franței s-a infectat chiar după ce soțul ei s-a vindecat de coronavirus

Brigitte Macron a avut COVID-19 în vacanța de Sărbători: Prima Doamnă a Franței s-a infectat chiar după ce soțul ei s-a vindecat de coronavirus

Brigitte Macron, soţia preşedintelui francez Emmanuel Macron, a fost testată pozitiv la COVID-19 pe 24 decembrie, fără a prezenta simptome grave, a anunţat sâmbătă cabinetul său, confirmând anumite informaţii care se vehiculau în presa locală.

Brigitte Macron a avut COVID-19 în vacanța de Sărbători: Prima Doamnă a Franței s-a infectat chiar după ce soțul ei s-a vindecat de coronavirus
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    09 Ian 2021   •   18:00

Brigitte Macron, 67 de ani, a fost testată pozitiv cu o zi înainte de Crăciun, în timp ce cuplul prezidenţial îşi petrecea vacanţa la Bregancon, în sudul Franţei, la o săptămână după ce soţul ei, care s-a plasat în izolare, a contactat virusul, potrivit Lefigaro.

În prezent ea este total restabilită, potrivit cabinetului său, care a precizat că informaţia nu a fost dezvăluită pentru că aceasta nu a avut impact asupra agendei sale publice.

Acuzând simptome uşoare, ea a fost testată ulterior negativ, pe 30 decembrie, apoi pe 31 decembrie, ceea ce i-a permis să revină la Paris şi să-şi reia activităţile pe 4 ianuarie.

Testat pozitiv la COVID-19 pe 17 decembrie, Emmanuel Macron a intrat în auto-izolare timp de două săptămâni, într-o reşedinţă oficială lângă Paris, în timp ce soţia sa se afla în Palatul Prezidenţial. El a efectuat un al doilea test pe 24 decembrie iar acesta a fost negativ.

×
Subiecte în articol: brigitte macron COVID-19
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close