Antena 3 Coronavirus Coronavirusul, creat în laborator! Un medic face dezvăluiri incredibile: ”Acest virus nu provine din natură”

Coronavirusul, creat în laborator! Un medic face dezvăluiri incredibile: ”Acest virus nu provine din natură”

de Andreea Cigolea    |    15 Sep 2020   •   13:15
Coronavirusul, creat în laborator! Un medic face dezvăluiri incredibile: ”Acest virus nu provine din natură”

Apar informații noi cu privire la virusul care a schimbat lumea. Dr Li-Meng Yan susține că autoritățile chineze știau totul despre răspândirea COVID-ului înainte de pandemie. 

Virusologul susține că Beijingul a mințit în legătură cu epidemia de COVID-19. Dr. Li-Meng Yan spune că are dovezi certe care atestă că noul coronavirus a fost creat în laborator. Medicul se teme pentru viața sa, motiv pentru care a plecat din Hong Kong, în SUA.

Dr. Li-Meng Yan a declarat că guvernul chinez ”a șters toate informațiile ei din baza de date” și le-a cerut colegilor ei să o discrediteze pentru ca nimeni să nu mai creadă ce spune.

”Acest virus nu provine din natură”

Medicul spune că originea SARS-COV-1 nu a fost piața din Wuhan, așa cum s-a spus inițial, ci un laborator din oraș. ”Piața din Wuhan este doar de fațadă, acest virus nu provine din natură”, a spus Dr. Li-Meng Yan, conform thefederal.com

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close