Antena 3 CNN Coronavirus Cum arată un plămân afectat de COVID-19 versus un plămân sănătos. Boala nu ţine cont de vârstă

Cum arată un plămân afectat de COVID-19 versus un plămân sănătos. Boala nu ţine cont de vârstă

Imaginea cu plămânii unui tânăr infectat, la mare, cu virusul SARS-CoV-2 versus imaginea unui plămân sănătos a fost postată pe pagina de socializare RO Vaccinare cu scopul conștientizării importanței vaccinării împortrivă COVID-19.

Cum arată un plămân afectat de COVID-19 versus un plămân sănătos. Boala nu ţine cont de vârstă
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    08 Sep 2021   •   20:36

Pe pagina se socializare RO Vaccinare a fost postată o imagine cu un plămân afectat de COVID-19 versus plămân sănătos, alături de un apel către populaţie pentru a se respecta toate măsurile de protecţie, pentru că boala COVID-19 nu ține cont de vârstă.

Potrivit RO Vaccinare, în imaginea din partea stângă este radiografia pulmonară a unui tânăr, în vârstă de 23 ani, cu o saturație de 72%. Tânărul s-a infectat la mare și, din păcate, nu este vaccinat împotriva COVID-19. 

În imaginea din partea dreaptă este o radiografie normală a unei persoane sănătoase. Diferențele sunt vizibile, chiar dacă o saturație normală presupune peste 95%.

Boala COVID-19 nu ține cont de vârstă

În acest context, Ro Vaccinare face apel la populaţie pentru a se respecta toate măsurile de protecție pentru că boala COVID-19 nu ține cont de vârstă.

„Vă rugăm să respectați toate măsurile de protecție!

 Boala COVID-19 nu ține cont de vârstă și tot mai mulți tineri au ajuns să fie internați la terapie intensivă. Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19!

 Prin vaccinare împotriva COVID-19:

- se reduce riscul de infectare;

- se reduce riscul de transmitere a virusului;

- se reduce considerabil riscul de spitalizare;

- se reduce considerabil riscul de deces", conchide RO Vaccinare.

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close