Antena 3 CNN Coronavirus Edi Chereji, Untold și Neversea: Numărul cazurilor este într-o continuă scădere dar nu ne putem relua activitatea

Edi Chereji, Untold și Neversea: Numărul cazurilor este într-o continuă scădere dar nu ne putem relua activitatea

"Celalalte industrii funcționează, cu un set de măsuri care elimină, atât cât se poate, orice risc de transmisie. Dar iată că evenimentele și industria culturală sunt stopate, de mai bine de un an de zile, și este nedrept să nu putem să activăm.", a declarat Eduard Chereji, directorul de comunicare Untold și Neversea, luni, la Antena 3.

Edi Chereji, Untold și Neversea: Numărul cazurilor este într-o continuă scădere dar nu ne putem relua activitatea
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    03 Mai 2021   •   13:58

"Numărul cazurilor e într-o continuă scădere și, din păcate, suntem în situația în care nu avem un set de norme care să ne permită să ne putem relua activitatea.", spune directorul de comunicare Untold și Neversea.

"Dacă autoritățile cred că e nevoie să se întâmple un eveniment-test, dacă ni s-ar solicită ajutorul pentru a ne implică, am face-o cu mare plăcere. E o diferența între a organiza un eveniment într-o sala de spectacol și a organiza un concert comercial.

Dar nu cred că mai e nevoie, pentru că există deja suficiente informații. Iată rezultatul de la Barcelona care este mai mult decât concludent. 5000 e persoane testate și nu avem niciun fel de persoană infectată.

E important că activitatea să fie reluată pentru cei care fie sunt vaccinați, fie sunt testați sau au trecut prin boală. Și nu este normal ca industria noastră să fie ținută pe tușa până în momentul în care se va găsi acea soluție care să reprezinte o eliminare de 100% a riscurilor.

Pentru că celalalte industrii funcționează, cu un set de măsuri care elimina, atât cât se poate, orice risc de transmisie. Dar iată că evenimentele și industria culturală sunt stopate, de mai bine de un an de zile, și este nedrept să nu putem să activăm."

×
Subiecte în articol: Edi Chereji Untold Neversea 2021
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close