Antena 3 CNN Coronavirus Fundașul echipei Juventus, Daniele Rugani, confirmat cu coronavirus

Fundașul echipei Juventus, Daniele Rugani, confirmat cu coronavirus

Daniele Rugani, fundașul echipei de fotbal Juventus Torino, a fost confirmat cu coronavirus.

Fundașul echipei Juventus, Daniele Rugani, confirmat cu coronavirus
Sursa foto: Facebook/ Daniele Rugani
12 Mar 2020   •   12:12

Sportivul de 25 de ani este asimptomatic în momentul de față, potrivit Forbes.

"Juventus a activat în acest moment toate procedurile de izolare prevăzute, inclusiv recensământul tuturor celor care au avut contacte cu el",a scris clubul torinez într-un comunicat.

Prima reacție a lui Daniele Rugani după ce a fost confirmat cu coronavirus:

"Probabil că ați citit știrile și tocmai de aceea aș vrea să vă calmez pe toți cei care vă îngrijorați pentru mine. Sunt bine. În acest moment mă simt mai mult decât nevoit să le mulțumesc tuturor doctorilor și asistentelor care se zbat prin spitale să facă față acestei urgențe. Invit pe toată lumea să respecte regulile pentru că acest virus nici nu se observă. Hai să facem asta pentru noi, pentru cei pe care îi iubim și pentru cei din jur".

Și Cristiano Ronaldo, care a intrat în contact direct cu Daniele Rugani, a anunțat că se află în carantină la domiciliu, în locuința sa din Madeira. Sportivul s-a întors în Portugalia, țara sa natală, pentru a-și vizita mama, însă nu se mai poate întoarce prea curând în Italia din cauza răspândirii coronavirusului.

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 827 de morţi în Italia, iar numărul persoanelor infectate este de 12.462, au anunţat miercuri seară autorităţile italiene.

×
Subiecte în articol: daniele rugani Juventus coronavirus
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close