Antena 3 CNN Coronavirus Gabriela Firea, după demiterea lui Streinu-Cercel: Prin răzbunare nu se va inventa vaccinul anti-COVID

Gabriela Firea, după demiterea lui Streinu-Cercel: Prin răzbunare nu se va inventa vaccinul anti-COVID

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este de părere că demiterea lui Adrian Streinu-Cercel din Comisia anti-COVID a Ministerului Sănătății este o răzbunare.

Gabriela Firea, după demiterea lui Streinu-Cercel: Prin răzbunare nu se va inventa vaccinul anti-COVID
Sursa foto: Hepta
de S.T.    |    23 Apr 2020   •   18:36

Gabriela Firea consideră că profesorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis pe nedrept şi că nu a greşit cu nimic.

„Prin razbunare nu se va inventa vaccinul anti-covid! Si nici nu se va limita raspandirea virusului. Intr-o vreme in care toti specialistii trebuie sa fie ascultati si sustinuti (nu avem asa multi!), ne rafuim cu ei si ii ducem in malaxorul politic. Suntem normali (la cap)? Nu putem ingropa securea razboiului politic dement macar cat sufera toata tara, toata planeta?
Si, in fond, cu ce a gresit? S-a dovedit a fi o minciuna confectionata cea despre carantinarea tuturor persoanelor de peste 65 de ani la hotel. Documentul din februarie se referea la seniorii care nu au familie si prieteni care sa-i aprovizioneze cu medicamente si alimente.
Iar in privinta proiectului privind testarea pe scara larga a ceratenilor, unde e vina? Toate tarile aplica, deja, astfel de solutii medicale. Sunt utile, necesare, chiar vitale.
As fi iesit in apararea oricarui medic nedreptatit. Sunt curioasa cati vor reactiona la aceasta situatie fara nicio logica”, spune Gabriela Firea.

Profesorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis de la conducerea Comisiei anti-COVID a Ministerului Sănătății, după ce în presă a apărut planul care prevederea izolarea timp de mai multe săptămâni a persoanelor vârstnice, a anunțat ministrul Nelu Tătaru.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea demitere
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close