Antena 3 CNN Coronavirus Jurnalista Maria Mercader a murit din cauza coronavirus la doar 54 de ani

Jurnalista Maria Mercader a murit din cauza coronavirus la doar 54 de ani

Maria Mercader, un cunoscut jurnalist al postului de știri CBS News din Statele Unite, a murit din cauza infecției cu coronavirus, la numai 54 de ani.

Jurnalista Maria Mercader a murit din cauza coronavirus la doar 54 de ani
Sursa foto: Twitter/CBS News
30 Mar 2020   •   19:54

Jurnalista, care  lucra ca producător pentru postul de televiziune de peste 30 de ani, a decedat duminică seara în New York, cel mai afectat oraș de coronavirus din Statele Unite. 

Maria, supraviețuitoare în lupta împotriva cancerului, era în concediu medical din februarie pentru o altă problemă medicală, raportează CNN. 

Ca producător, Maria era cunoscută în presa din Statele Unite pentru reportajele grele emise la evenimente importante, precum 9/11 și moartea Prințesei Diana. 

Mai mulți colegi ai jurnalistei au declarat că sunt devastați de veste. Dan Rather, coleg de trust al jurnalistei a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Moartea colegei mele Maria Mercader din cauza coronavirus este o mare lovitură pentru mine. Cu multă grație și talent ea a reprezentat perfect misiunea postului CBS. Milioane de americani au cunoscut lumea prin ochii ei. Acum, lumea noastră înseamnă mai puțin fără ea. Odihnește-te în pace”, a fost mesajul jurnalistului pe Twitter. 

În 2004, Maria câștigase premiul Emmy pentru munca sa la emisiunea „CBS Sunday Morning”. 

 

×
Subiecte în articol: maria mercader coronavirus
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close