Fost secretar de stat: Suspiciune de COVID-19 la Ministerul Agriculturii

de M.Z.    |    02 Iun 2020   •   15:43
Fost secretar de stat: Suspiciune de COVID-19 la Ministerul Agriculturii Hepta

Daniel Botănoiu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, a scris marți, pe o reţea de socializare, că din informațiile pe care le deține Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale s-ar confrunta cu primul caz de coronavirus.

"Se pare că Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale se confruntă, deja, cu primul caz de COVID-19! 

Din ce am reușit să aflu până acum, ar fi vorba despre o angajată de la PNDR, căreia îi dorim, cu toții, însănătoșire grabnică! Cred că e momentul ca decidenții politici de la M.A.D.R. să dea dovadă de responsabilitate și să aplice corect procedura în astfel de cazuri. Cu aceste lucruri nu te joci! Dacă este așa, atunci foștilor mei colaboratori, angajaților M.A.D.R., trebuie să li se asigure toate condițiile astfel încât sănătatea să le fie protejată, atât lor și celor cu care aceștia intra în contact!

Trebuie luate măsuri clare pentru a nu perpetua panica deja existentă în rândul angajaților ministerului, mai ales în condițiile în care foștii mei colegi intră mereu în contact cu fermierii...Dumnezeu să ne ajute și să trecem cu bine peste aceste încercări!", a scris Daniel Botănoiu, marţi, pe pagina sa de Facebook.
 

ExitPOLL
Parteneri
x close