Antena 3 CNN Coronavirus Nelu Tătaru, mărturisiri surprinzătoare de la începutul mandatului de ministru: ”Era un moment critic. A fost și teamă”

Nelu Tătaru, mărturisiri surprinzătoare de la începutul mandatului de ministru: ”Era un moment critic. A fost și teamă”

Nelu Tătaru a făcut mărturisiri surprinzătoare cu privire la momentele prin care a trecut de-a lungul pandemiei de coronavirus. Ministrul Sănătății spune că teama a fost în momentul în care a plecat la Suceava și a revenit la București să fie numit ministru.

Nelu Tătaru, mărturisiri surprinzătoare de la începutul mandatului de ministru: ”Era un moment critic. A fost și teamă”
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    04 Iul 2020   •   21:40

„NU pot să vorbesc de teamă. E vorba de precauție. Teama a fost când când am plecat la Suceava, când am trecut prin focare de infecție, și când am revenit la București sa fiu numit ministru. Era un moment critic. La 5 săptămâni când m-am întâlnit cu fiul meu a fost un moment de teamă. De teama să nu-l infectez, eu trecând prin atâtea focare de infecție”, a spus ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, la Digi24.

Până astăzi, 4 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 28.582 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 20.861 au fost externate, dintre care 19.854 de pacienți vindecați și 1.007 pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. 

×
Subiecte în articol: Nelu Tătaru coronavirus
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close