Antena 3 Coronavirus Spitalul Județean Pitești: ”Mor mulți tineri. Destrăbălarea e la cote maxime. V-aș lua o zi în Secția ATI, să vedeți prețul dezmățului”

Spitalul Județean Pitești: ”Mor mulți tineri. Destrăbălarea e la cote maxime. V-aș lua o zi în Secția ATI, să vedeți prețul dezmățului”

de Andreea Cigolea    |    23 Oct 2021   •   10:33
Spitalul Județean Pitești: ”Mor mulți tineri. Destrăbălarea e la cote maxime. V-aș lua o zi în Secția ATI, să vedeți prețul dezmățului”
Sursa foto: Karen Ducey/Getty Images

Cristina Mihaela Cazacu, purtătorul de cuvânt at Spitalul Județean de Urgență Pitești, dezvăluie că medicii nu mai fac față numărului mare de persoane infectate.

”Când vezi că orice sacrificiu e în zadar, renunți și tu, un munte de speranță, să mai crezi. Mor oameni. Mulți sunt tineri, n-au apucat să ajungă la jumătatea drumului. Medicii sunt neputincioși să-i salveze, în ciuda tuturor eforturilor...

Nu am crezut că vom ajunge aici, atât de departe. Nu am crezut că noi, românii, vom fi atât de nepăsători.

Destrăbălarea e la cote maxime, indiferent de oră, indiferent de consecințe.

V-aș lua o zi în Secția ATI, să vedeți prețul dezmățului. Mă opresc. Vă doresc ce vreau și pentru mine, să nu mai primesc, dar să nu mi se ia nimic din ce am”,  a scris purtătorul de cuvânt at Spitalul Județean de Urgență Pitești, Cristina Mihaela Cazacu, pe Facebook.

Un tânăr a murit din cauza COVID chiar în ziua în care soția lui a născut

Un tânăr în vârstă de 35 de ani din Argeş, intubat de mai multe zile, a murit vineri. 

El era intubat de apriximativ o săptămână, din ziua în care i s-a născut fiul.

Bărbatul era diagnosticat cu COVID-19 şi internat la secţia ATI a Spitalului de Urgenţă Piteşti. 

Tânărul a ajuns în stare gravă la spital şi, în plus, nu era vaccinat şi avea comorbidităţi. 

În urmă cu o lună, la Spitalul din Piteşti a murit cel mai tânăr pacient, o femeie în vârstă de 21 de ani. 

Bărbatul mort astăzi este al doilea ca vârstă, având 35 de ani.

Potrivit raportării de vineri, în 24 de ore, în România au fost înregistrate peste 15.000 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar 448 de pacienți au murit. 1.848 persoane erau internate la ATI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close