Antena 3 Coronavirus Primăria Capitalei are nevoie de bani. Gabriela Firea: „Vor fi zile foarte dificile dacă Guvernul nu găsește o soluție”

Primăria Capitalei are nevoie de bani. Gabriela Firea: „Vor fi zile foarte dificile dacă Guvernul nu găsește o soluție”

de S.T.    |    14 Apr 2020   •   21:02
Primăria Capitalei are nevoie de bani. Gabriela Firea: „Vor fi zile foarte dificile dacă Guvernul nu găsește o soluție”
Sursa foto: Hepta

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, declară că vor veni zile dificile dacă Guvernul nu va găsi o soluție prin care să sprijine financiar autoritățile.

„Suntem pregătiți în ceea ce privește resursa umană, pentru că suntem toți pe poziții.

Deocamdată, dar o perioadă scurtă, ne vom mai descurca și cu banii. Pe urmă vor fi zile foarte dificile dacă Guvernul nu găsește o soluție prin care să sprijine autoritățile locale, cele care au în sarcină foarte multe activități în această perioadă.

Nu ne victimizăm, nu ne plângem, dar toate aceste activități trebuie să fie realizate. Absolut totul necesită nu doar resursă umană, ci și resursă bugetară.

Am transmis și eu, ca și alți primari, adrese către Executiv și sperăm să existe o decizie în perioada următoare”, a spus Gabriela Firea, marți seară, la Antena 3.

Primaria Capitalei a alocat sume uriașe în lupta cu coronavirusul.

„Peste 10 milioane de euro, un efort într-o lună, o lună și jumătate. Toate spitalele trebuiau să fie pregătite pentru perioada de pandemie, s-au făcut investiții și mai urmează pentru că ele sunt foarte necesare”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Mai avem puțini bani, vor veni zile dificile

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close