Antena 3 CNN Coronavirus Noi restricții în România de la 1 august? Raed Arafat: ”Probabil se va veni cu recomandări sau măsuri noi”

Noi restricții în România de la 1 august? Raed Arafat: ”Probabil se va veni cu recomandări sau măsuri noi”

Din cauza răspândirii tulpinii Delta a coronavirusului, se vorbește despre posibilitatea introducerii de noi restricții în România. Raed Arafat a declarat că este posibil acest lucru, dar nu poate spune nimic sigur deocamdată.

Noi restricții în România de la 1 august? Raed Arafat: ”Probabil se va veni cu recomandări sau măsuri noi”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    08 Iul 2021   •   17:47

Din cauza răspândirii tulpinii Delta a coronavirusului, se vorbește atât în România, cât și în alte state Europene, despre introducerea de noi restricții.

Raed Arafat a spus că este probabil să se vină cu noi recomandări sau măsuri de la 1 august, dar nu poate spune nimic sigur momentan.

”Prin 1 august probabil se va veni cu recomandări noi sau măsuri noi, dar acest lucru nu-l anticipez, nu spunem nimic până nu vedem care este situația, nu numai în România, ci și în zona din jur.

Promisiunile au fost pe 1 iulie, 1 august și la 1 august cu siguranță vor fi din nou anumite aspecte stabilite, analizate și venit cu ele sub formă de modificare.

Nu știu cine a venit că vom ajunge la 10.000 de cazuri noi din nou, ce analiză au făcut, pentru că asta putem să spunem oricând și să o aruncăm. Trebuie să vedem trendurile. La acest moment, trendul este unul pozitiv, suntem stabili. Oricând într-un nou val putem să avem o creștere a numărului de cazuri. Cât va fi creșterea este foarte greu să spunem la acest moment”, a declarat Raed Arafat într-o conferință de presă.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close