Antena 3 Coronavirus Rutina unei asistente medicale după o tură de muncă într-un spital cu pacienți infectați cu coronavirus

Rutina unei asistente medicale după o tură de muncă într-un spital cu pacienți infectați cu coronavirus

25 Mar 2020   •   22:31
Rutina unei asistente medicale după o tură de muncă într-un spital cu pacienți infectați cu coronavirus
Sursa foto: Pexels

O asistentă medicală din Statele Unite a postat pe rețelele de socializare rutina zilnică de dezinfectare prin care trece când ajunge acasă, după o tură de muncă la spital.

Femeia a arătat că intră în casă prin garaj, unde se dezbracă aproape complet. Pantofii sunt lăsați într-un lighian umplut cu dezinfectant iar hainele sunt băgate înt-o pungă care ajunge direct în mașina de spălat. 

Asistenta are grijă să își dezinfecteze și cheile, telefonul și tot ce mai are prin buzunare. După ce se asigură că totul este dezinfectat, aceasta intră goală în casă. 

Videoul postat pe TikTok a strâns peste două milioane de vizualizări. În urma succesului dobândit, asistenta medicală care nu și-a dezvăluit numele, a precizat că acesta este doar o mică parte din rutină. 

@jess_o_saurus

In case anyone was wondering how seriously we ICU nurses are taking this: here is my routine. ##ButterGlossPop ##artistsoftiktok ##nurselife ##covid19

♬ original sound - jess_o_saurus

×
Subiecte în articol: coronavirus asistenta medicala rutina

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close