Antena 3 CNN Coronavirus Un tânăr din Oțelu Roșu, bolnav de COVID-19, a fugit din spital și a fost găsit într-un bar

Un tânăr din Oțelu Roșu, bolnav de COVID-19, a fugit din spital și a fost găsit într-un bar

Un tânăr în vârstă de 32 de ani, bolnav de COVID-19, a fugit din spitalul în care era internat și a fost găsit de polițiști într-un bar, acolo unde se aflau patru clienți și barmanul.

Un tânăr din Oțelu Roșu, bolnav de COVID-19, a fugit din spital și a fost găsit într-un bar
Sursa foto: Pixabay
de Alin Tarnovschi    |    08 Noi 2020   •   10:18

Polițiști de la Poliția Orașului Oțelu Roșu au identificat ieri, la o unitate de alimentație publică din oraș, un bărbat de 32 de ani, din comuna Marga, care figura confirmat pozitiv cu noul coronavirus, anunță Poliția Caraș Severin.

Împreună cu acesta, în localul respectiv, au fost identificate alte 4 persoane și barmanul de serviciu.

Bărbatul în cauză părăsise unitatea medicală unde fusese internat, fără a avea acordul medicilor.

El a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportat la unitatea medicală unde fusese internat.

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor și au informat Direcția de Sănătate Publică Caraș- Severin, pentru dispunerea de măsuri conform competențelor.

Coronavirus în România, ultimul bilanț oficial

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 9.937 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În intervalul 06.11.2020 (10:00) – 07.11.2020 (10:00) au fost raportate 130 de decese (86 bărbați și 44 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Gorj, Harghita, Iași, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Vâlcea, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

Dintre acestea, 3 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 30-39 de ani, 4 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, 11 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 39 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 31 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 42 decese la categoria de peste 80 de ani.

122 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 3 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități, iar pentru 5 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 12.113.Dintre acestea, 1.048 sunt internate la ATI.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: coronavirus COVID-19 Oțelu Roșu
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close