Antena 3 Coronavirus Testare gratuită pentru COVID-19 în Capitală. Gabriela Firea: „5.000 de bucureșteni s-au înscris”

Testare gratuită pentru COVID-19 în Capitală. Gabriela Firea: „5.000 de bucureșteni s-au înscris”

de S.T.    |    23 Mai 2020   •   10:48
Testare gratuită pentru COVID-19 în Capitală. Gabriela Firea: „5.000 de bucureșteni s-au înscris”
Sursa foto: Hepta

5.000 de locuitori ai Capitalei s-au înscris pentru a fi testați pentru noul coronavirus, în programul „Testăm pentru București”, anunță Gabriela Firea.

„5 000 de bucuresteni s-au inscris pentru a se testa gratuit, sa afle daca sunt contaminati cu noul coronavirus. NU folositi adrese de mail yahoo, daca vreti sa aplicati pentru acest proiect. Orice alta adresa electronica poate fi scrisa in formular.

Dupa inscriere, veti fi contactati si programati pentru testare la unul din cele 20 de laboratoare ale clinicilor de stat si private partenere ale programului “Testam pentru Bucuresti”.

Testele sunt PCR - cele mai performante la nivel mondial. Constau in analizarea unei probe din exudatul nazal si faringian.

Mai jos, platforma unde va puteti inscrie in continuare. Mai sunt 6 000 de locuri. http://testampentrubucuresti.assmb.ro/”, a scris Gabriela Firea, sâmbătă, pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close