Antena 3 CNN Coronavirus Cum se va desfăşura transportul în comun în Bucureşti după 15 mai

Cum se va desfăşura transportul în comun în Bucureşti după 15 mai

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, a vorbit duminică despre cum ar putea fi respectate regulile de distanțare socială după data de 15 mai.

Cum se va desfăşura transportul în comun în Bucureşti după 15 mai
Sursa foto: Hepta
de S.T.    |    03 Mai 2020   •   20:18

În ceea ce priveşte transportul în comun la nivelul Capitalei, primarul general a explicat că vor fi monitorizate orele, dar şi locurile unde se formează aglomerări pentru a suplimenta „punctual” mijloacele de transport, pentru protecţia călătorilor, dar şi a conducătorilor auto. 

„Este normal să nu se accepte aglomerarea și este imperios necesar să se urmărească zonele și rutele care tind să se aglomereze pentru a se suplimenta în acea zonă.

Firesc ar fi să fie călătorii pe scaune și un rând picioare, dar nu mai mult, și la distanță. Există controlorii care înainte de pandemie doar verificau dacă a fost taxat biletul, acum pot să facă acest lucru și cu sprijinul colegilor de la Poliția locală, fără să agreseze pe nimeni, fără să fie abuzuri, fără să fie o tonalitate care să deranjeze sau care să creeze o stare de disconfort pentru călători.

Pur și simplu o informare că într-un tramvai, troleibuz sau autobuz trebuie să intre strict numărul de persoane astfel încât distanța socială să fie păstrată. Eu nu cred că cineva va fi supărat dacă i se va spune să aștepte următorul autobuz sau tramvai, pentru că este bine pentru propria persoană să nu stea foarte aproape de un alt călător”, a argumentat Gabriela Firea la Digi24.

Gabriela Firea, despre cum se va desfăşura transportul în comun în Bucureşti după 15 mai

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close