Antena 3 CNN Economic Biz News Află care sunt site-urile cele mai vizitate de utilizatorii români de internet la IAB Forum România

Află care sunt site-urile cele mai vizitate de utilizatorii români de internet la IAB Forum România

Află care sunt site-urile cele mai vizitate de utilizatorii români de internet la IAB Forum România
24 Sep 2013   •   15:25

IAB Forum România, evenimentul de referință al industriei locale de publicitate, prezintă în premieră rezultatele studiului de profilare a utilizatorilor de internet din România, gemiusAudience. Studiul, realizat pentru prima oară în România de către agenția de cercetare Gemius, conține date despre profilul utilizatorilor români de internet, frecvența de folosire a internetului și un clasament al celor mai populare site-uri.
În cadrul ediției a treia a IAB Forum România de pe 1 octombrie 2013, Gemius, lider în domeniul cercetării internetului în regiunea EMEA, va prezenta primele rezultate ale studiului gemiusAudience. Studiul are ca scop determinarea profilului utilizatorilor de internet, analizarea comportamentului acestora pe internet în general, dar și pe anumite site-uri în particular, și, nu în ultimul rând, realizarea unui clasament al celor mai populare site-uri.

Studiul gemiusAudience oferă informații unice referitoare la utilizatorii români de internet și pune la dispoziție rezultate utile pentru întreaga industrie locală. Publisherii pot adapta conținutul pentru a satisface mai bine nevoile utilizatorilor, pot determina cele mai bune modalități de promovare a site-ului și pot oferi o imagine completă a comportamentului utilizatorilor de pe site-ul lor. Agențiile de media pot identifica site-urile cele mai frecventate de publicul țintă al campaniilor publicitare online, astfel încât să maximizeze audiența atinsă și să comunice cu utilizatorii acolo unde aceștia își petrec cel mai mult timp. Folosind studiul gemiusAudience, advertiserii pot înțelege mai bine utilizatorii de internet și pot indentifica cele mai bune metode de utilizare a mediului online în comunicarea cu clienții lor.

„Studiul prezintă o imagine completă a mediului online din România, oferind informații despre persoanele (Utilizatorii Reali) care vizitează site-uri. Utilizatorul Real este un metric care pune accentul pe calitatea audienței, facilitând evaluarea activităților din mediul online și compararea acestora cu alte canale media. gemiusAudience este un studiu continuu, care oferă date lunare ce permit urmărirea trendurilor din mediul online românesc”, declară Cătălin Emilian, Country Manager Gemius Romania.

IAB Forum România este un eveniment dedicat susținerii unei dezvoltari durabile a industriei de publicitate online din România. Ca în fiecare an, IAB Forum își propune să transmită informații relevante pentru specialiștii interesați sau cei care activează în domeniu, oferind, în același timp, și un cadru calitativ de networking pentru aceștia.×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close