Antena 3 CNN Economic Biz News Află la ce preţ fabulos a fost scos la vânzare magazinul Cocor din Bucureşti

Află la ce preţ fabulos a fost scos la vânzare magazinul Cocor din Bucureşti

Află la ce preţ fabulos a fost scos la vânzare magazinul Cocor din Bucureşti
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Iul 2012   •   11:28

Proprietarii magazinului Cocor (COCR) din centrul Bucureştiului au aprobat vânzarea tuturor activelor, pentru restructurarea firmei. Preţul cerut de acţionari pentru magazin este de 50 de milioane de eurom informează Mediafax.

"Faţă de preţul propus, preşedintele Consiliului de Administraţie va putea vinde cu aprobarea Consiliului de Administraţie, la un preţ care să nu fie sub 50% din valoarea propusă menţionată mai sus. Orice reducere de preţ sub 50% se poate face doar cu hotărârea Adunării Generale a Acţionarilor", se arată într-un anunţ transmis Bursei de Valori Bucureşti.

În hotărâre nu se specifică dacă în preţul la care este scos la vânzare magazinul este inclus şi terenul.

Cocor are un credit de circa 18 milioane de euro contractat în 2008 de la BCR pentru modernizarea magazinului Cocor.

Acţionarii Cocor au mai aprobat strategia de restructurare a companiei, care include şi vânzări de active în scopul rambursării totale sau parţiale a creditului. Acţionarii au mai decis scoaterea la vânzare a altor zece active situate în zone centrale din Bucureşti.

Magazinul Cocor este deţinut de fondul de investiţii Broadhurst Investments, Daniel Stoica, Liviu Ursan, Aurel Beşliu, SIF Muntenia şi SIF Transilvania.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close