Antena 3 CNN Economic Biz News Al Qaeda a sărăcit: Avem martiri care vor să moară în numele lui Allah, dar nu avem bani!

Al Qaeda a sărăcit: Avem martiri care vor să moară în numele lui Allah, dar nu avem bani!

Al Qaeda a sărăcit: Avem martiri care vor să moară în numele lui Allah, dar nu avem bani!
Sursa foto: l Qaeda
11 Iun 2009   •   15:28

Postul american de televiziune CBS News a interceptat un mesaj audio trimis de ?managerul financiar? al grupării Al Qaeda, Mostafa Abul Yazid, care se plânge că organizaţia teroristă ?a sărăcit.

Mesajul nu era destinat publicităţii, deşi Al Qaeda s-a remarcat prin astfel de apeluri alarmiste care circulau mai ales pe Internet.

Pe înregistrare, Mostafa Abul Yazid, comandantul operaţiunilor al Qaeda în Afganistan, îi cere unei personae din Turcia ajutor financiar de urgenţă.

?Am rămas fără fonduri, aici în arena jihadului din Afganistan?, spune teroristul. ?Ritmul lent al acţiunilor noastre e cauzat de lipsa banilor şi mulţi mujahedini nu au putut să ducă la bun sfârşit războiul sfânt pentru că nu mai avem fonduri?.

Şeful finanţelor in Al Qaeda se plânge că deşi mulţi martiri ar vrea să îşi sacrifice vieţile în numele lui Allah, organizaţia nu le poate furniza echipamentul necesar.

Egipteanul Mostafa Abul Yazid e bănuit că s-ar fi ocupat de ?finanţele? atacurilor de la 11 septembrie 2001 asupra Statelor Unite.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Al Qaeda sărăcie
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close