Antena 3 CNN Economic Biz News Apple anunţă Zilele Porţilor deschise la MarketOnline.ro!

Apple anunţă Zilele Porţilor deschise la MarketOnline.ro!

Apple anunţă Zilele Porţilor deschise la MarketOnline.ro!
Sursa foto: Market Online
26 Noi 2009   •   11:52
PUBLICITATE // În ajunul sărbătorilor de iarnă, în perioada 25 noiembrie ? 02 decembrie, Market Online împreună cu Apple invită amatorii de tehnologii rafinate să se bucure de performanţele produselor Apple.


Specialiştii magazinului MarketOnline îşi aşteaptă vizitatorii cu cea mai nouă generaţie de produse: iMac, MakBook, ipod! Detalii la www.marketonline.ro/special/apple/apple.

Apple arata fenomenal şi se comportă incredibil, a explicat Ana Mihăilescu, Marketing Manager al magazinului Market Online.?Nu mai este de mult un secret faptul că produsele Apple întrec aşteptările celor mai pretentioşi clienţi. Însă ne dorim să vă convingeţi cu toţii de acest lucru, aşa ca vă invităm la sediul MarketOnline din Şoseaua Mihai Bravu nr 191 să luaţi contact cu lumea Apple? a declarat aceasta.

O vizită la sediul Market Online vă va ajuta să vă creşteţi propriile cunoştinţe sau să faceţi o comparaţie între sisteme PC şi tehnologia oferită de Apple.

Mai mult decât atat, în ajun de sărbători la Market Online.ro ai posibilitatea să cumperi produsul mult dorit , urmând să plăteşti abia anul viitor în cazul în care optezi pentru plata în rate. Îţi acordam două luni de graţie în care dacă devii posesorul unui produs Apple nu vei plăti nimic în acest an! Factura va veni abia anul viitor! Astfel, poti fi mai darnic cu cei dragi de sărbători, fară nici o grijă în plus! Detalii la www.marketonline.ro/special/cetelem/cetelem.




Market Online se deosebeşte de celelalte magazine online prin implementarea unui concept complet nou pe piaţa românească. MarketOnline.ro - unicul magazin online de şapte stele, cu şapte promisiuni ferme:

1.Spunem intotdeauna DA clienţilor;
2.Anticipăm cu precizie dorinţele şi nevoile Dumneavoastră
3.Comunicăm întotdeauna adevărul;
4.Respectăm întocmai promisiunile făcute;
5.Oferim suport şi consultanta tututor vizitatorilor noştri;
6.Vindem numai produse de marcă, noi şi cu garanţie;
7.Răspundem oricărei solicitări în maxim 60 de minute.

MarketOnline.ro a fost declarat, în cadrul festivităţii Galei Premiilor E-Commerce, cel mai bun magazin online.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close