Antena 3 CNN Economic Biz News Bernard Madoff şi soţia sa deţineau bunuri în valoare de 823 de milioane de dolari

Bernard Madoff şi soţia sa deţineau bunuri în valoare de 823 de milioane de dolari

Bernard Madoff şi soţia sa deţineau bunuri în valoare de 823 de milioane de dolari
Sursa foto: Bernard Madoff
14 Mar 2009   •   17:06

Bernard Madoff, magnatul care se află acum în spatele gratiilor după ce a fost acuzat de o fraudă estimată la 50 de miliarde de dolari, deţinea, împreună cu soţia sa, bunuri în valoare de 823 milioane de dolari. Documentele depuse la dosarul lui Madoff, care va fi judecat pe 19 martie, arată că cei doi aveau investite la sfârşitul anului 2008, numai în bunuri imobiliare, 22 de milioane de dolari, inclusiv un apartament, în valoare de şapte milioane de dolari, situat în Manhattan, în care locuia la momentul arestării.


Bunurile imobiliare mai includeau o casă în valoare de un milion de dolari la Cap d'Antibes, în sudul Franţei, o alta în statul New York şi o casă în valoare de 11 milioane de dolari la Palm Beach, în Florida.


Conform documentelor, în decembrie 2008, Madoff mai deţinea un iaht în valoare de şapte milioane de dolari, obiecte de artă şi mobilier în valoare de zece milioane de dolari şi bijuterii estimate la 2,6 milioane de dolari. În plus, el mai deţinea un pian Steinway de 39.000 de dolari şi argintărie de 65.000 de dolari, care se găseau în apartamentul din New York.


Multe dintre aceste bunuri erau deţinute de soţia magnatului, Ruth, ca proprietar unic.


La audierea de joi Madoff şi-a recunoscut vina şi şi-a cerut scuze public pentru faptele sale. El a pledat vinovat la 11 capete de acuzare.


Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close