Antena 3 CNN Economic Biz News Business Afacerea pe care marile oraşe o văd ca pe o binecuvântare. Cum te ajută pe tine dacă apelezi la ei

Afacerea pe care marile oraşe o văd ca pe o binecuvântare. Cum te ajută pe tine dacă apelezi la ei

Afacerea pe care marile oraşe o văd ca pe o binecuvântare. Cum te ajută pe tine dacă apelezi la ei
de O.P.    |    29 Ian 2013   •   13:05

Mousse de somn cu caviar, tartă de salată de pui cu ananas, terină de brânză cu fistic sau blue cheese cu nuci, rulouri de vinete cu migdale, crostini cu cremă de măsline şi jambon.

Numai câteva exemple de preparate fine pentru o petrecere glamour ori clasică, chic sau country, disco ori romantică, în grădină ori pe o colină lângă livadă. O petrecere reuşită pentru care este nevoie doar de un singur telefon dat unei firme specializate de catering şi de un buget special alocat.

Se oferă în schimb mai mult timp pentru relaxare, pentru că muncim tot mai intens, iar momentele rămase liber vrem să le petrecem alături de familie. Întreaga industrie de catering, evaluată la zeci de milioane de euro, a înregistrat în ultimul an o creştere între 10-20%, chiar dacă sumele dedicate organizării de evenimente s-au redus cu până la 30%.

Un business pretenţios, în care cel mai mult cântăresc recomandările bune ale celor care gustă preparatele gătite de bucătarii specializaţi. Firmele de catering sunt concentrate în Bucureşti, Cluj, Timişoara, Sibiu, Braşov, Constanţa.

Citeşte mai multe despre acest subiect, pe www.incomemagazine.ro

×
Subiecte în articol: mancare
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close