Antena 3 CNN Economic Biz News Business Peste 40 de milioane de euro vor cheltui românii pe ambarcaţiuni în 2008

Peste 40 de milioane de euro vor cheltui românii pe ambarcaţiuni în 2008

Peste 40 de milioane de euro vor cheltui românii pe ambarcaţiuni în 2008
02 Aug 2008   •   12:13

Românii vor cheltui pe ambarcaţiuni, în acest an, peste 40 de milioane de euro. Vânzările Sunt cu 30% mai mari, faţă de anul trecut. Specialiştii în domeniu spun că, în viitor, din ce în ce mai mulţi oameni înstăriţi vor achiziţiona ambarcaţiuni. Totul depinde, însă, de dezvoltarea porturilor de agrement.

Odată cu deschiderea mai multor porturi pentru ambarcaţiuni de agrement numărul celor interesaţi de această activitate va creşte mai mult ca în trecut sunt de părere specialiştii din domeniu. Potrivit acestora, românii optează de cele mai multe ori pentru ambarcaţiunile cuprinse între 20.000 şi 50.000 de euro, în care pot încăpea până la şase persoane.

Ei aleg modele diferite de ambarcaţiuni pentru Delta Dunării, Marea Neagră sau pentru lacurile de agrement. Pentru Deltă sunt căutate ambarcaţiunile pentru transportul turiştilor, dar şi cele care pot fi folosite pentru pescuit. Dacă este vorba despre utilizare pe Marea Neagră sau pe diverse lacuri, atunci clienţii preferă ambarcaţiunile cu motoare puternice şi bărci ce pot fi folosite atât pentru plimbare, cât şi pentru diverse sporturi nautice.

Antena 3

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close