Antena 3 CNN Economic Biz News Business Vodafone aduce, în exclusivitate în România, telefonul HTC Touch Diamond

Vodafone aduce, în exclusivitate în România, telefonul HTC Touch Diamond

Vodafone aduce, în exclusivitate în România, telefonul HTC Touch Diamond
20 Aug 2008   •   17:54

Pentru a contracara oferta operatorului rival, Orange, care aduce în România ultimul model de iPhone, Vodafone a pregătit, în exclusivitate, un telefon ultraperformant, distins cu premiul "European Smart Phone 2008-2009" de catre European Imaging and Sound Association. Este vorba de HTC Touch Diamond, disponibil exclusiv în magazinele Vodafone şi ale partenerilor săi, la preţuri începând de la 0 Euro.

Cu un design atrăgător şi interfaţa sensibilă la atingere, HTC Touch Diamond oferă performanţe multimedia de top şi cea mai bună experienţă de conectare la Internet, la viteze HSDPA.

Începând de miercuri, HTC Touch Diamond este disponibil utilizatorilor la preţuri între 0 şi 249 Euro, cu noile pachete care includ servicii de voce, date, SMS şi MMS, în toate magazinele Vodafone România şi în cele peste 900 de magazine ale partenerilor săi. Clienţii Vodafone România au la dispoziţie 4 pachete speciale, concepute pentru a acoperi cele mai diverse nevoi de comunicaţii.

Telefonul vine la pachet cu interfaţa TouchFLO™ 3D, senzitivă la atingere, care permite mărirea obiectivului, vederea panoramică şi selectarea opţiunilor. Accelerometrul face posibil controlul orientării ecranului, atât pentru galeriile de imagini, cât şi pentru browser. HTC Touch Diamond se adresează atât consumatorilor cât şi utilizatorilor din segmentul de business.

Modelul HTC Touch Diamond oferă performanţe multimedia deosebite, care includ accesul la servicii de muzică, video, precum şi fotografii cu ajutorul camerei de 3,2 MP cu autofocus. Datorită memoriei interne de 4 GB, utilizatorii pot stoca o cantitate impresionantă de fotografii, muzică şi filme.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close