Antena 3 CNN Economic Biz News Casieră din Germania, concediată după 31 de ani de muncă pentru că a deturnat 1,3 euro

Casieră din Germania, concediată după 31 de ani de muncă pentru că a deturnat 1,3 euro

Casieră din Germania, concediată după 31 de ani de muncă pentru că a deturnat 1,3 euro
Sursa foto: casiera
24 Feb 2009   •   18:09

O casieră dintr-un supermarket din Germania a fost concediată de la locul de muncă unde activa de 31 de ani, pe motiv că ar fi deturnat 1,3 euro. Decizia a fost confirmată, marţi, de Tribunalul muncii din Berlin, transmite AFP.
Barbara E. e acuzată de angajatorul său, lanţul de supermarketuri Kaiser's, că s-a folosit în interes personal de două bonuri de 48, respectiv, 82 de eurocenţi, pe care le-a oferit în schimbul unor sticle pe care un client a uitat să le ia. Ea a fost concediată fără preaviz în luna ianuarie a anului trecut.
Tribunalul muncii din Berlin-Brandebourg a judecat, luni, în a doua instanţă, cazul femeii. Juraţii au ajuns la concluzia că decizia concediere este fondată, iar faptele au fost confirmate de martori.
"Proprietatea angajatorului nu este la dispoziþia salariaţilor, oricare ar fi suma în cauză şi indiferent de vechime", au declarat reprezentanţii tribunalului într-un comunicat. Aceştia au declarat că încrederea dintre angajat şi angajator s-a pierdut ?iremediabil?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Germania
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close