Antena 3 CNN Economic Biz News Cozi la administraţiile financiare: Românii au plătit impozite în prima zi de lucru din 2011

Cozi la administraţiile financiare: Românii au plătit impozite în prima zi de lucru din 2011

Cozi la administraţiile financiare: Românii au plătit impozite în prima zi de lucru din 2011
03 Ian 2011   •   22:03

Superstiţie sau nu, în prima zi de lucru din 2011 românii au umplut administraţiile financiare, pentru a scăpa de plata impozitelor şi taxelor. N-au scăpat, însă, de cozile enervante, dar şi de paradoxurile sistemului care le spune cât au de plată.

Aşa şi-au nceput unii anul: cu nervi stând la coadă ca să-şi plătească impozitele. Deşi primul termen limită pentru plata impozitelor este 31 martie, mulţi ploieştenii s-au aşezat de pe acum la coadă să fie sigur că scapă măcar de plata dărilor.

“Mai avem de la sărbători ce ne trebuie şi ultimii bani îi dăm la impozit. Aveam o zi liberă şi am considerat că dacă tot vreau să pierd timpul niţel, l-am pierdut la administraţia financiară. Am plătit maşina, casa”.

În doar cinci ore, au trecut pe la ghişee aproape 1.000 de oameni. Astfel, într-o singură zi, doar din Piteşti, s-au adunat la bugetul de stat 60.000 de lei. În Galaţi, în schimb, administraţia financiară e închisă până lunea viitoare.

 

×
Subiecte în articol: coada
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close