Antena 3 CNN Economic Biz News Criza loveşte Târgul Milionarilor, organizat la Moscova (VIDEO)

Criza loveşte Târgul Milionarilor, organizat la Moscova (VIDEO)

Criza loveşte Târgul Milionarilor, organizat la Moscova (VIDEO)
Sursa foto: Targ milionari
25 Oct 2009   •   15:28

Criza loveşte dur şi industria luxului. Marile nume din domeniu sunt absente de la Târgul Milionarilor, care se desfăşoară timp de trei zile la Moscova, Acesta s-a deschis într-o notă mohorâtă anul acesta. Cei care încă mai au bani de cheltuit, în ciuda crizei, îşi pot achiziţiona de la maşini şi iahturi de lux pâna la veselă aurită sau chiar cai. Vizitatorii nu par însă impresionaţi de exponatele de la târg.

?Să fiu sincer, atât numărul cât şi calitatea exponatelor corespund vremurilor de criză. Sunt mai modeste, mai sărace, mai banale şi tradiţionale, şi lipseşte extravaganţa anilor trecuţi?, spune Konstantin Remchukov, patron al publicaţiei Nezanisimaya Gazeta. ?Am tot din ce am văzut aici. De obicei, vii şi vezi o barcă nouă, o maşină nouă sau orice altceva. Dar de data asta totul e aproape la fel. Nu e nimic ieşit din comun?, a adăugat el.

Vizitatoarele Târgului Milionarilor de la Moscova nu au acordat prea mare atenţie raionului cu veselă, fie aceasta chiar încrustată cu aur şi diamante.

Numărul vizitatorilor din acest an a scăzut cu 30%, semn că milionarii se gândesc de două ori înainte de a cheltui sute de mii de euro la un târg de lux.



Antena 3

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close