Antena 3 CNN Economic Biz News Daily Income și Universitatea Sheffield au ales câștigătorul bursei Executive MBA

Daily Income și Universitatea Sheffield au ales câștigătorul bursei Executive MBA

Daily Income și Universitatea Sheffield au ales câștigătorul bursei Executive MBA
30 Apr 2014   •   13:49
Daily Income și Universitatea Sheffield și-au desemnat câștigătorul pentru bursa integrală Executive EMBA pentru o perioadă de doi ani, cu începere în noiembrie 2014. În urma procesului de evaluare care a constat într-o aplicație și un interviu, Guda Iancu, Business Information Rating &  Debt Collection Manager la Coface și lector la Institutul Bancar Roman a fost desemnat câștigător.

Cu o experiență profesională remarcabilă,  Guda Iancu  a întrunit în unanimitate aprecierea membrilor comisiei de evaluare formată din reprezentanți Daily Income și Universitatea Sheffield din București. Numărul mare de candidați și calitatea aplicațiilor au determinat comisia de evaluare să ofere, pe lângă bursa integrală și două burse care acoperă jumătate din costurile programului pentru Răzvan Orășanu și Mario De Mezzo și șapte burse in valoare de 30%  din costul EMBA-ului pentru Olga Melihov, Claudiu Vatasescu, Sofia Minzatu, Manuela Gute, Anton Ionut, Daniel Barcan și Paul Chirita.

Am avut onoarea să întâlnesc candidați extraordinari, toți potriviți pentru acest nivel ridicat de dezvoltare Executive MBA. Am selectat în etapa a doua de interviuri candidați cu un background academic solid cât și o vastă experiență profesională, foarte motivați, pregătiți să se implice și să ofere suficient timp studiulu”, a declarat Alina Vasile, Country Director, Universitatea Sheffield, România.

Ceea ce încercăm să facem zi de zi la Income nu se rezumă doar la prezentarea sau explicarea unor informații. Cei mai importanți sunt oamenii care stau în spatele oricărui eveniment, oricărei știri - oameni fiecare cu povestea lor. Așa că m-am bucurat  să pot face parte din comisia pentru bursa programului de Executive MBA al Universității Sheffiel, pentru că astfel am întâlnit exact acel tip de profesioniști dedicați, exact acel gen de oameni pe care ne place să-i aducem și să-i promovăm și la Income - de fapt oamenii care reușesc să pună și în România lucrurile în mișcare. Așa că decizia finală nu a fost deloc ușoară”, a declarant Adrian Mâniuțiu, realizator Income Magazine.

Universitatea Sheffield este una dintre top 10 universități britanice, se mândrește cu cinci laureați ai premiului Nobel și a fost declarată Universitatea anului 2011 de către Times Higher Education.

Programul Executive MBA Sheffield este oferit în Grecia, Serbia, Turcia, Ucraina iar din anul 2006 si in Bucuresti unde a înregistrat un real succes in Bucuresti avand in fiecare an două grupe a câte 25 de cursanți middle și top management. Programul se remarca prin cele cinci specializări (marketing, management, logistică, finanțe, health care management), acreditările internaționale atât europene cât și americane (AMBA, AACSB, BAC etc), de dublă licențiere (absolvenții primesc Diploma Executive MBA Sheffield cât și Diploma de Master în Management și Leadership de la CMI (Chartered Management Institute) cea mai importantă organizație în management din UK.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close