Antena 3 CNN Economic Biz News Emil Boc, despre ieşirea din criză: Ştiţi definiţia recesiunii şi a crizei, trageţi singuri concluziile

Emil Boc, despre ieşirea din criză: Ştiţi definiţia recesiunii şi a crizei, trageţi singuri concluziile

Emil Boc, despre ieşirea din criză: Ştiţi definiţia recesiunii şi a crizei, trageţi singuri concluziile
27 Aug 2010   •   16:53

?Ştiţi ce înseamnă definiţia recesiunii şi a crizei, vă las să trageţi dumneavoastră concluziile?, a declarat, vineri, Emil Boc, la Ministerul Muncii.

Premierul Boc a fost întrebat de jurnalişti cum comentează declaraţia lui Sebastian Vlădescu care a spus, într-un interviu acordat postului internaţional de business Bloomberg, că România a ieşit din criză.

Prim ministrul s-a declarat de un ?optimism moderat?, în această privinţă. ?Eu doar vă invit să ne uităm la cifrele oficiale prezentate de Institutul Naţional de Statistică. Cifrele au arătat că in trimestru II am avut o primă creştere, este un prim semn, vom vedea dacă se va confirma. Sunt semne, eu sunt un optimist moderat şi aşteptăm şi datele următoare. (...) Cheltuielile cu personalul sunt în scădere, posturile în sistemul bugetar, în scădere, cheltuielile materiale, în scădere, sunt semne deci că reforma începe să îşi atingă obiectivele?, a mai spus Boc.

Antena3.ro

 

 

×
Subiecte în articol: Emil Boc
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close