Antena 3 CNN Economic Biz News HAINE ONLINE. Înnoieşte-ţi garderoba cu L'Avenue

HAINE ONLINE. Înnoieşte-ţi garderoba cu L'Avenue

HAINE ONLINE. Înnoieşte-ţi garderoba cu L'Avenue
09 Oct 2013   •   10:05
Fashionistele asteapta cu nerabdare noul sezon pentru a-si  innoi garderoba, pentru a profita de colectiile aflate in magazine si pentru a bifa pe lista de „must-have” piese unice, menite sa starneasca valuri de admiratie. Si pentru ca vrem sa fim in tendinte indiferent de anotimp, brand-ul L’Avenue ne propune o colectie accesibila, formata din piesele-cheie ale noului sezon pe care le puteti gasi pe www.lavenue.com.

Dintre acestea, am ales cateva cu ajutorul carora vei arata senzational atat in zilele incarcate petrecute la birou cat si in momente de relaxare sau la evenimente speciale.





 

Pentru adeptele stilului casual, L’Avenue aduce in prim-plan  jacheta matlasata , de culoare neagra sau nude, ideala pentru week-enduri relaxante, petrecute la munte.



Alege un top negru, realizat din matase semi-transparenta, pentru tinute business, cat si pentru aparitii sofisticate, dupa orele de program.





Special pentru evenimente stylish poti alege  o rochie maxi din dantela, albastru electic cu pliuri sau una bej din dantela si aplicatii.  

Versatile si usor de purtat, aceste piese carryover vor fi vedetele garderobei tale.

Mai multe produse, precum si reduceri considerabile, poti gasi pe: http://www.lavenue.com/ro/imbracaminte                                                                                                                                                              




×
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close