Antena 3 CNN Economic Biz News Oferte all-inclusive, pe litoralul românesc: 71 de euro la 3 stele, în vârf de sezon

Oferte all-inclusive, pe litoralul românesc: 71 de euro la 3 stele, în vârf de sezon

Oferte all-inclusive, pe litoralul românesc: 71 de euro la 3 stele, în vârf de sezon
Sursa foto: mare
04 Mar 2009   •   11:47

Din ce în ce mai puţini români îşi petrec vacanţele pe litoralul românesc, preferând să-şi cheltuiască banii în staţiuni din alte ţări unde serviciile sunt mai bune. Operatorii de turism de pe litoralul românesc încearcă să rezolve această problemă şi anunţă o serie de programe menite să duca la majorarea circulatiei turistice în sezonul 2009.

Potrivit Financiarul, conducerile a cinci hoteluri, majoritatea din Mamaia, si-au anunţat deja ofertele all inclusive, la tarife care pornesc de la 55 de euro pe zi.

Unităţile de 3 şi 4 stele au tarife care pornesc de la 55 de euro pe noapte la î. Situaţia se schimbă, însă, în vârf de sezon. Atunci o noapte poate ajunge la preţul de 71 de euro.

Hotelurile din Bulgaria care au introdus de mai multă vreme conceptul all-inclusive, tarifele pornesc de la 31 de euro.
Cristian Zaha, director de vanzari la Dertour Romania, a declarat pentru Finaciarul: ? Hotelurile care ofera all-inclusive in Romania sunt putine in acest moment si sunt inca la inceput in ceea ce priveste implementarea acestor servicii.?

Astfel, rămâne de văzut, care va fi răspunsul pieţei la aceste oferte, luând în considerare faptul că Bulgaria este o destinaţie care a implementat cu mult succes serviciile de all inclusive.

Pentru mai multe detalii referitoare la acest subiect, accesaţi Financiarul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mamaia
Parteneri
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie
x close