Antena 3 CNN Economic Biz News Se ieftineşte din nou benzina. La staţiile Petrom şi LukOil, vom plăti cu şase bani mai puţin pe litru

Se ieftineşte din nou benzina. La staţiile Petrom şi LukOil, vom plăti cu şase bani mai puţin pe litru

Se ieftineşte din nou benzina. La staţiile Petrom şi LukOil, vom plăti cu şase bani mai puţin pe litru
10 Noi 2008   •   16:53

Benzina la staţiile Petrom se ieftineşte din nou, cu încă şase bani pe litru. Astfel, benzina Premium fără plumb 95 costă de de luni 3,19 lei, Top Premium fără plumb 99+ se vinde cu 3,52 lei, OMV Carrera 95, cu 3,29 lei şi OMV Carrera 100 costă 3,92 lei. Pentru preţul motorinelor, compania nu a făcut modificări ale preţurilor.
Petrom a redus şi sâmbătă preţului carburanţilor, cu şase bani pe litru, după ce la începutul săptămânii trecute a luat o măsură similară. În staţiile companiei tarifele pot varia cu +/- 5%.
Şi la staţiile LukOil carburanţii vor fi mai ieftini cu şase, respectiv şapte bani pe litru. Astfel, benzina COR 95 fără plumb Euroluk va costa 3,35 lei/litru, în timp ce benzina COR 98 fără plumb Super Euroluk va costa 3,71 lei/litru.
Motorina Euro L Diesel va fi mai ieftină cu şapte bani/litru, costând 3,71 lei, iar litrul de motorină Super Euro L Diesel a fost ieftinit cu şase bani/litru, ajungând la preţul de 4,05 lei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close