Antena 3 CNN Economic Biz News Şeitan: Grevele nu ne ajută în recesiune, ci accentuează declinul economic

Şeitan: Grevele nu ne ajută în recesiune, ci accentuează declinul economic

Şeitan: Grevele nu ne ajută în recesiune, ci accentuează declinul economic
Sursa foto: ministrul muncii
31 Mai 2010   •   20:19

Ministrul Muncii, Mihai Şeitan, spune că grevele în perioadă de recesiune "nu ajută deloc creşterea economică sau economia să-şi revină", ci accelerează pierderile în economie şi pentru oameni, scrie Mediafax.

"Ar trebui făcut un calcul mai larg cât se pierde în economia românească datorită grevelor. (...) În aceste perioadă, în entităţile care sunt în grevă, sunt pierderi în primul rând. Sunt pierderi şi pentru oameni, pentru că nu se plătesc salarii pe perioada grevelor. (...) E greu să faci un calcul atât timp cât nu ştii cât durează aceste greve, nu ştii câţi participă la aceste greve. (...) Grevele în perioadă de recesiune nu ajută deloc creşterea economică sau economia să-şi revină, ci duc la accelerarea pierderii atât în economie, cu efecte grele asupra acestor cifre şi, în al doilea rând, pentru oameni", a precizat Mihai Şeitan.

Ministrul a fost întrebat dacă a făcut un calcul din care să reiasă că economia făcută de pe urma grevelor, ţinând cont că salariaţii care au protestat nu au fost plătiţi.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: grevă recesiune
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close