Antena 3 CNN Economic Biz News Tânăra de 18 ani care i-a atras atenţia lui Richard Branson. „Te aştept la un cocktail în Miami"

Tânăra de 18 ani care i-a atras atenţia lui Richard Branson. „Te aştept la un cocktail în Miami"

Tânăra de 18 ani care i-a atras atenţia lui Richard Branson. „Te aştept la un cocktail în Miami"
Sursa foto: Foto: www.tumblr.com
02 Iul 2012   •   11:14

O adolescentă de numai 18 ani, pe numele ei Stacey Ferreira, a primit anul trecut un mesaj pe Twitter de la celebrul miliardar britanic Richard Branson.

Te aştept la un cocktail în Miami, 15 iunie 2011, pentru o discuţie. Masa costă 2.000 dolari, iar banii vor fi donaţi în scopuri caritabile. Mai multe detalii la [email protected]”.

Cum era şi normal, tânăra n-a stat prea mult pe gânduri. Şi-a propus să facă rost de bani pentru ca ea şi fratele ei, Scott, cu ajutorul căruia a pus bazele start-upului care-i stârnise curiozitatea lui Branson, să-l întâlnească pe omul de afaceri. Le-a cerut bani părinţilor, făcându-le promisiunea că le va returna fondurile, relatează Bussines Insider.



Suma de 4.000 de dolari nu era una mică pentru cei doi fraţi care, la vremea respectivă, împărţeau o cameră de apartament în New York.

Start-upul care i-a atras atenţia lui Branson se numeşte My Social Cloud. Platforma stochează parolele utilizatorilor retelelor de socializare.

Cei doi fraţi l-au întâlnit pe miliardarul Richard Branson la cea de-a 25-a aniversare a companiei Virgin Airlines. Miliardarul a fost de acord să le dea câteva sfaturi referitoare la afacerea lor.

Branson i-a contactat ulterior şi le-a promis
o finanţare din partea prietenului său Jerry Murrk, de la Insight Venture Partners.

În numai două luni, My Social Cloud a atras finanţări de aproape un milion de dolari. Tinerii continuă în prezent să lucreze la site şi să-i aducă îmbunătăţiri.


 

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close