Antena 3 CNN Economic Biz News Tu ai apucat să îţi faci? Adevărata afacere din spatele asigurărilor obligatorii pentru locuinţe

Tu ai apucat să îţi faci? Adevărata afacere din spatele asigurărilor obligatorii pentru locuinţe

Tu ai apucat să îţi faci? Adevărata afacere din spatele asigurărilor obligatorii pentru locuinţe
de O.P.    |    06 Aug 2012   •   11:40

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale - PAID, care a emis prima poliţă de asigurare a locuinţei împotriva riscurilor de catastrofe naturale în 15 iulie 2010 , se află astăzi în moarte clinică.

Obiectivul pentru care a fost creat este o poveste de mult uitată, chiar şi de către acţionarii PAID, care încearcă să-şi resusciteze afacerile proprii pe zona asigurărilor facultative pentru locuinţe, folosind în acest scop banii Pool-ului.

PAID are ca acţionari 12 companii de asigurări. Astra Asigurări, Groupama şi Platinum deţin, fiecare, 15% din capitalul PAID. Generali, după fuziunea cu ARDAF, are un pachet de 11%, iar ABC Asigurări, Carpatica, Certasig, City Insurance, Credit Europe Asigurări, Euroins, Grawe Asigurări şi Uniqa au deţineri de 5,5%. Consiliul de Administraţie al PAID este format din reprezentanţii companiilor Astra, Generali, Groupama, City Insurance şi Platinum.

Citeste AICI care este adevarata miza a acestei campanii lansata de PAID




×
Parteneri
Alertă meteo, emisă de ANM. Cod galben de ploi, vijelii şi grindină în România
x close