Antena 3 CNN Economic Companii Creşte-ţi profitul, micşorează-ţi cheltuielile!

Creşte-ţi profitul, micşorează-ţi cheltuielile!

Creşte-ţi profitul, micşorează-ţi cheltuielile!
Sursa foto: Foto: www.skyprint.ro
14 Dec 2010   •   12:56
PUBLICITATE // De câte ori nu aţi auzit în ultima perioadă, cuvântul “criză”? De câte ori nu aţi resimţit-o? Pe un fond economic incert se recomandă micşoararea cheltuielilor şi, pe cât posibil, economisirea. SkyPrint nu vă poate oferi metoda totală a depăşirii perioadei de criză, dar cu siguranţă că în domeniul cartuşelor pentru imprimată SkyPrint vă aduce soluţia prin care poţi să economiseşti şi poate chiar să îţi creşti profitul.

Calitatea, principalul atu al cartuşelor SkyPrint

În cele ce urmează SkyPrint va demonstra pas cu pas soluţia propusă. Cu toţii ştim calitatea bună a cartuşelor originale, dar şi preţul mare al acestora, motiv pentru care, poate nu de puţine ori am cumpărat de la “colţ de stradă” cartuşe compatibile care ne-au dezamăgit prin calitatea lor.

Aici intervine SkyPrint. SkyPrint importă şi distribuie în România, cartuşe compatibile pentru toate tipurile de imprimante. Calitatea este cel mai important atu al cartuşelor SkyPrint. Acest lucru este recunoscut prin certificatele de calitate şi certificatele de garanţie ale produselor, precum şi prin certficatele de garanţie a garanţiei.

Certificat de garanţie a garanţiei şi preţuri accesibile

Ce înseamnă certficat de garanţie a garanţiei? Dacă echipamentul dumneavostră (imprimanta) este nouă, vi se spune că vă pierdeţi garanţia dacă veţi utiliza cartuşe compatibile. Perfect greşit în cazul compatibilelor SkyPrint, deoarece calitatea cartuşelor compatibile SkyPrint este recunoscută tocmai prin acest certificat de garanţie a garanţiei.

În ceea ce priveşte preţul, cartuşele compatibile SkyPrint sunt foarte accesibile, având o cantitate mai mare de tuş şi printând un număr mai mare de pagini.

Remanufacturarea, un serviciu unic în România

O alta medodă prin care îţi poţi micşora cheltuielile de printare o reprezintă remanufacturarea. Serviciul de remanufacturare oferit de SkyPrint este unic în România, prin meticulozitatea şi complexitatea procesului. Reumplerea cartuşului este un procedeu des folosit, dar cei care apelează la această metodă nu sunt informaţi asupra riscurilor pe care si le asumă.

Reumplerea presupune folosirea unei seringi cu ajutorul căreia se toarnă o anumită cantitate de tuş în cartuşul dumneavostră. De cele mai multe ori cantitatea de tuş nu corespunde, motiv pentru care la printare ies urme de cerneală pe pagini sau chiar se poate vărsa tuş în echipamentul dumneavostră. Ba mai mult, prin reumplere repetată imprimanta dumneavostră se poate strica, deoarece cartuşul nu mai corespunde din punct de vedere al calităţii.




Cartuşele SkyPrint măresc durata de folosire a imprimantei

Din acest motiv SkyPrint nu oferă serviciul de reumplere, ci de remanufacturare. Procedura de remanufacturare este una amănunţită, care implică divizarea cartuşului în componentele care îl alcătuiesc. Fiecare component în parte este şters, recondiţionat sau înlocuit, în funcţie de uzura avută. Apoi se reasamblează, se umple cu tuş şi se returnează fiind însoţit de un deviz în care se menţionează toate operaţiunile de remanufacturare pe care le-a suferit cartuşul.

Diferenţa de preţ între remanufacture şi reumplere e minimă, dar calitatea printului şi durata de viaţă a imprimantei dumneavostră cresc semnificativ.

SkyPrint, o companie orientată către clienţi

SkyPrint are o orientare continuă către clienţi, aşa că pentru orice informaţie suplimentară de care aveţi nevoie puteţi să apelaţi cu încredere la serviciile consultanţilor noştri pe www.skyprint.ro unde veţi primi un răspuns în timp real.

Cadoul SkyPrint, pentru orice cartuş inkjet comandat ,este un top de hârtie foto glossy!

SkyPrint - Printează lumea ta!

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close