Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 11 ani de LIBREX: surprize, transport în străinătate și o nouă carte mult așteptată

11 ani de LIBREX: surprize, transport în străinătate și o nouă carte mult așteptată

Zilele acestea, librăria online LIBREX sărbătorește 11 ani de la înființare, ocazia perfectă pentru 11 zile de sărbătoare. Te sfătuim să urmărești conturile rețelelor de socializare ale librăriei și să afli care sunt surprizele din fiecare zi. Te vei putea bucura de transport gratuit, cadouri și cărți la prețuri speciale.

11 ani de LIBREX: surprize, transport în străinătate și o nouă carte mult așteptată
Sursa foto: Librex
de Georgiana Adam    |    24 Aug 2021   •   12:28

În cei 11 ani de la înființare, LIBREX a crescut liniar și spectaculos, mai ales în ultimii doi ani. Deși pandemia a cauzat numeroase neplăceri multor afaceri, librarie online LIBREX a avut numai de câștigat.

Decizia de a oferi transport gratuit timp de 1 an, începând din prima zi a stării de urgență, s-a tradus prin câștiguri nu doar pentru clienți, dar și pentru LIBREX. Vânzările au atins noi recorduri și la finalul anului, compania a înregistrat venituri de 1 milion de euro. În anul în care transportul a fost gratuit, s-au livrat în total 120000 de colete, însumând 312000 de cărți vândute.

Creșterea vânzărilor nu a fost singura realizare din 2020 pentru LIBREX. Având în vedere cererea crescută, s-a luat decizia mutării într-un sediu nou și într-un depozit mult mai mare, pentru a putea livra cărțile în cel mai scurt timp de la plasarea comenzii și pentru a face loc cât mai multor titluri noi sau cărților de excepție, reeditate.

La 11 ani de LIBREX, compania a pregătit o surpriză uriașă clienților: transport în afara granițelor țării. În ultimii ani, tot mai multe persoane și-au exprimat dorința de a comanda cărți, așa că s-a găsit soluția logistică pentru implementarea livrărilor în străinătate.

Se preconizează aproximativ 1500 de comenzi pe lună, iar cărțile vor ajunge oriunde în Uniunea Europeană, în două zile lucrătoare. Așadar, pe lângă 11 zile de surprize pentru aniversarea de 11 ani, LIBREX oferă și un nou serviciu.

Dacă tot am menționat de titlurile noi aduse de către LIBREX, trebuie să îți spunem că poți comanda noua carte a Irinei Binder, la un preț excelent. Cartea Iubirea te invata este un titlu așteptat de trei ani, de când a fost anunțat și cu siguranță o vei citi cu mare drag, având în vedere că autoarea a pus suflet în scrierea acesteia, așa cum ne-a obișnuit deja.

Pentru a afla mai multe detalii despre surprizele aniversare, te sfătuim să consulți zilnic site-ul LIBREX și conturile rețelelor de socializare!

"Librex este un business născut din pasiunea mea pentru cărţi, iar cartea CEO-ului de la Zappos, Tony Hsieh, "Cum să livrezi fericire", pe care am citit-o chiar în anul înfiinţării companiei, m-a făcut să realizez că îmi doresc să livrez oamenilor cărţi şi să le pun la dispoziţie o platformă unde să îşi poată găsi cărţile dorite, la cele mai mici preţuri.

Creşterea noastră a fost liniară şi sănătoasă, însă compania a cunoscut adevărate boom-uri în ultimii trei ani. Eliminarea taxei de transport la orice comandă, oriunde în ţară, a influenţat poate cel mai mult aceste creşteri.

Ceea ce s-a dorit a fi un gest de solidaritate faţă de cititori la începutul pandemiei (pe care l-am menţinut timp de un an, fiind singurul agent economic care a făcut acest lucru) s-a transformat într-o oportunitate de dezvoltare, dublu motiv de bucurie pentru noi - am fost alături de cititori într-o perioadă dificilă, iar compania a crescut exponenţial.", Ionuţ Radu, fondator Librex.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close