Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 3 tipuri de jachete matlasate pentru bărbați pentru a vă îmbunătăți stilul

3 tipuri de jachete matlasate pentru bărbați pentru a vă îmbunătăți stilul

Articolele vestimentare matlasate au devenit alegerea preferată a multor persoane, mai ales dacă este vorba despre un sezon rece în care temperaturile nu sunt deloc prietenoase.

3 tipuri de jachete matlasate pentru bărbați pentru a vă îmbunătăți stilul
de Georgiana Adam    |    24 Noi 2021   •   12:32

Articolele matlasate sunt, de fapt, articole vestimentare căptușite cu un strat secundar de material, iar în relief sunt scoase cusături care creează diverse modele care atrag atenția și oferă un design unic jachetei sau vestei în cauză.

Avantajele pe care le oferă îmbrăcămintea de exterior matlasată sunt numeroase, însă cel mai de seamă dintre ele este căldura, confortul termic pe care îl oferă articolul care are un dublu strat de material.

Iată trei dintre alegerile de articole vestimentare matlasate din care orice bărbat iubitor al stilului poate alege pentru a-și completa ținutele în mod inedit. 

Gecile de iarnă sport matlasate, o alegere confortabilă și practică 

O geacă de iarnă trebuie să asigure și confortul termic dorit, dar și libertatea de mișcare de care au nevoie purtătorii care iubesc acest lucru.

Pentru persoanele care iubesc stilul sportiv, unul dintre cele mai apreciate lucruri este libertatea pe care le-o oferă articolele vestimentare pe care le poartă, precum și confortul de care au parte în ceea ce poartă.

Astfel, o jachetă sport matlasată este ideală, mai ales dacă este realizată din materiale de calitate, nefiind nevoie ca acestea să fie foarte groase pentru a oferi confort termic, ci doar să fie corect și bine croite.

Cu o geacă sport matlasată poți completa ținutele sport la modă, mai ales dacă alegi o variantă de geacă cu glugă și cu manșetele dintr-un material textil pe care îl poți asorta cu pantalonii de trening potriviți. 

Gecile elegante matlasate, o alegere deosebită chiar și pentru cei mai pretențioși purtători

În magazinul Bolf.ro poți găsi numeroase modele de geci matlasate potrivite pentru ținutele elegante.

Oricare ar fi alegerea pe care o faci, aceasta va fi una deosebită și, cu siguranță, oricât de pretențios ai fi, tot vei găsi soluția potrivită și pentru acest sezon rece în ceea ce privește geaca pe care o vei purta.

O geacă matlasată cu aspect lucios, o geacă matlasată bordo, albastru-deschis sau roșie, asortată la pantalonii și pantofii potriviți, poate adăuga ținutei tale o notă personală care va fi apreciată chiar și de cele mai elegante persoane.

Negrul rămâne prima alegere atunci când vine vorba de eleganță, însă culorile lucioase sunt potrivite și pentru cei care doresc o altfel de ținută elegantă. 

Gecile matlasate bomber, o alegere ideală pentru ținute casual perfecte

Geaca bomber este ideală mai ales pentru cei care doresc ținute casual sau chiar smart-casual pe care să le poarte fie la serviciu, fie în desfășurarea activităților de zi cu zi.

Confortabile și cu un plus de eleganță aparte, gecile bomber matlasate sunt ideale pentru bărbații care doresc să îmbine personalitatea puternică și eleganța într-o formulă simplă, dar de efect.

O culoare inedită, de la bordo la camel, kaki, bej sau diverse nuanțe de albastru, și formula este într-adevăr completă, iar ținuta este desăvârșită din toate punctele de vedere. 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close