Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 4 super-avantaje ale tractoarelor cu pedale și remorcă pentru copii

4 super-avantaje ale tractoarelor cu pedale și remorcă pentru copii

Atunci când devenim părinți, trăim fericire cu un gram de mister. Nu putem sub nicio formă să știm de dinainte ce se va întâmpla cu puiul nostru, ce drum va alege, ce va deveni în viață.

4 super-avantaje ale tractoarelor cu pedale și remorcă pentru copii
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iun 2022   •   12:00

Tot ceea ce putem ști de dinainte este faptul că e de datoria noastră să îi oferim tot ce avem mai bun, tot ce este mai bun în noi, tot ce considerăm că îl va ajuta pe cel mic să crească, să învețe, să înțeleagă și să devină. Din acest motiv, este important să nu ne punem piedici noi înșine în ceea ce privește genul copilului și să îi învățăm pe cei mici, fie băieței, fie fetițe, un pic din toate, pentru ca mai apoi, în cunoștință de cauză, ei să facă alegerea cea mai potrivită pentru ceea ce le place.

Astăzi dorim să vă vorbim despre tractoarele cu pedale și remorcă pentru copii. Deși în ziua de astăzi niciun părinte nu se gândește în mod special ca cel mic să își aleagă o carieră în șoferie, adevărul este că niciodată nu putem ști ce pasiune pentru mașini se poate ascunde în sufletul copilului nostru. În plus, o joacă pe cinste în parc sau în curte cu un tractoraș pentru copii poate rămâne doar atât – o joacă pe cinste, fără să prevestească neapărat vreo viitoare înclinație.

4 super-avantaje ale tractoarelor cu pedale și remorcă pentru copii

Iată avantajele pe care le are un tractor cu pedale și remorcă în dezvoltarea abilităților celui mic, indiferent că ai o fetiță sau un băiețel!

1. Dezvoltă aptitudinile de coordonare

Este important ca cei mici să își dezvolte aceste aptitudini de la vârste fragede, aptitudini care îi vor ajuta pe tot parcursul vieții. Un tractor fără remorcă îi învață să controleze o mașinărie mai mare decât ei și le arată un pic din tainele condusului. Însă, un tractor cu pedale și remorcă, datorită remorcii care oricum poate fi detașată la nevoie, îi va ajuta să coordoneze și să controleze și remorca, nu doar mașinuța în care se află. Vor învăța instinctual tainele unghiurilor, ale inerției, ale gravitației și, chiar dacă nu vor înțelege exact ce sunt ele, vor înțelege modul în care pot să le controleze.

2. Oferă siguranță în orice moment de utilizare

Un tractor cu pedale și remorcă este o mașinărie robustă, așezată pe patru roți late ale tractorului și încă două roți late ale remorcii. Din acest motiv, nu se va răsturna ușor, fiind complet sigur pentru uzul de către copiii cu vârste peste trei ani.

Mai mult decât atât, puteți fi siguri că toate jucăriile și accesoriile din selecția Kidiko sunt atent confecționate din materiale de cea mai înaltă calitate, care nu provoacă alergii, sunt blânde cu pielea celui mic și nu pun în pericol siguranța lui.

3. Ajută la dezvoltarea simțului răspunderii

La alegerea celui mic sau la alegerea părinților, în remorcă pot fi transportate o multitudine de obiecte, cum ar fi jucăriile copilului. În acest mod, copilul va reuși să înțeleagă ce înseamnă să răspunzi de obiectele proprii, cum să ai grijă de ele și ce înseamnă atunci când le pierzi și rămâi fără ele, deși acest ultim aspect nu este de dorit.

În cazul în care copilul nu dorește să aducă mai multe jucării personale afară în timpul jocului cu tractorul cu pedale și remorcă, remorca poate fi umplută cu orice altceva, atâta timp cât conținutul nu depășește greutatea maximă admisă de 30 de kilograme pe toată suprafața tractorului, incluzând greutatea copilului.

4. Susține petrecerea timpului în aer liber

Din ce în ce mai mulți părinți, din lipsă de timp, nu au când să se joace cu cei mici în aer liber, motiv pentru care copiii petrec din ce în ce mai mult timp în casă, pe tabletă sau pe telefon sau pur și simplu uitându-se la televizor. Ei bine, acesta nu va mai fi cazul când cel mic se va juca cu un tractor cu pedale și remorcă. Acest tip de jucărie îl va scoate cu siguranță din casă și îl va ține ocupat o mare parte din zi.

Cu toate acestea, nu este indicat să lăsați copilul nesupravegheat atunci când iese afară să se joace, chiar dacă este în curtea proprie.

Cauți un tractor ieftin pentru copii? Îți recomandăm să vezi oferta de pe Kidiko.ro!

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close