Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 4 ținute inedite pentru o nuntă de vară

4 ținute inedite pentru o nuntă de vară

Odată cu sosirea primăverii, a început sezonul nunților, perioadă în care multe cupluri tinere își vor spune "da" pentru un viitor frumos împreună.

4 ținute inedite pentru o nuntă de vară
de Georgiana Adam    |    23 Mai 2024   •   14:10

Dacă ai fost invitată la o nuntă care va avea loc în lunile de vară, consultă propunerile noastre pentru ținute neobișnuite pentru o nuntă în sezonul cald!

Neobișnuite - cum adică? 

Mai jos, prezentăm patru opțiuni pentru ținute neobișnuite pentru o nuntă de vară. Ce înțelegem prin asta? Este o tradiție ca femeile să poarte rochii la nunți. Dacă ești în căutarea unei soluții puțin diferite, suntem aici să te ajutăm.

Niciuna dintre ideile noastre de ținute nu include rochii: este o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să iasă în evidență!

1.Salopetă la nuntă? De ce nu!

Prima noastră propunere este salopeta pentru femei. Croiul lejer și eleganța acestei ținute o fac o alegere ideală pentru o nuntă de vară! Totuși, amintește-ți să alegi un model care să permită circulația aerului și - pe cât posibil - să nu fie prea strâns pe corp.

În caz contrar, s-ar putea ca această ținută să nu fie prea confortabilă, mai ales în zilele caniculare!

În ceea ce privește paleta de culori, sezonul acesta sunt la modă nuanțele pastelate. Dacă dorești o ținută neutră, alege, de exemplu, roz pudrat sau albastru deschis. Dacă preferi un look mai îndrăzneț, optează pentru o salopetă cu un imprimeu interesant.

2.Costum de damă

O soluție care funcționează aproape întotdeauna este costumul de damă: pantalonii eleganți și un sacou, la care se adaugă o cămașă, sunt o opțiune excelentă pentru o nuntă de vară.

Pentru a te asigura că ai un confort maxim chiar și în zilele călduroase, poți alege inul: acest material permite o circulație optimă a aerului și, astfel, previne supraîncălzirea. La costumul de damă poți purta tocuri sau balerini - ambele tipuri de încălțăminte sunt potrivite!

3.Fustă într-o variantă elegantă

De această dată, optăm pentru o variantă și mai neobișnuită: fusta. Acest element vestimentar este o soluție excelentă pentru o nuntă care are loc vara.

Combină o fustă creion cu despicături cu o cămașă elegantă - și ținuta ta interesantă este gata. Un avantaj suplimentar al acestui tip de ținută este versatilitatea sa: fustele midi cu croi conic pot fi folosite ulterior și în ținute de zi cu zi.

4.Fustă în stil romantic

Dacă ți-a plăcut ideea unei ținute de nuntă cu fustă, dar preferi creații mai puțin elegante, avem o propunere care ar trebui să-ți placă. Fustele midi lejere în stil boho, combinate cu o cămașă simplă, cu croi mulat, pot fi soluția ideală pentru o nuntă de vară.

Datorită croiului lejer al unei astfel de fuste, nici măcar momentele de dans nu vor fi o problemă. Caracterul romantic al întregii ținute îți va permite să te simți feminină și, în același timp, confortabilă!

Sperăm că măcar una dintre ideile noastre de ținute îți va plăcea. Amintește-ți că variantele de culori și accesoriile propuse sunt doar sugestii: nu ezita să combini și să te joci cu opțiunile disponibile pentru a arăta cât mai bine!

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Zelenski vrea să vină cu propuneri de pace către Rusia
x close